Speelgoed… van 0 tot 99 jaar

Papyro biedt U een ruim assortiment verrassend, origineel en educatief speelgoed aan voor kinderen van 0 tot 99 jaar. Ons aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van babyspeelgoed, puzzels, knutselmateriaal, houten speelgoed, poppen, denk- en gezelschapsspellen.

Kinderen moeten veel maar als zij spelen kunnen zij dat doen, als het goed is, naar eigen inzicht. Er zijn geen consequenties verbonden aan het spelen. Zo kunnen ze goed experimenteren. Kinderen die vrij kunnen spelen kunnen “hun hoofd leegmaken” en daardoor het leven van alle dag beter aan. Dat geldt trouwens ook voor volwassenen. Die moeten zich ook regelmatig ontspannen.

Als een persoon speelt, kan hij of zij, daarmee veel plezier hebben. Het leuke van speelgoed is dat men, al spelende, ook veel leert. Bij een gezelschapsspel moet men bijvoorbeeld op zijn/haar beurt wachten. Ook merkt iemand dat winnen een ander gevoel geeft dan verliezen. Verder ontdekt men bij het spelen van sommige spellen dat anderen er beter in zijn of dat de persoon er zelf juist beter in is.

 

Het juiste speelgoed op het goede moment kan betekenen dat een kind zich vaardigheden aanleert waar het in zijn ontwikkeling aan toe is.

 

Wij bieden u merken aan zoals…


Klik op een logo voor meer informatie en je wordt doorverwezen naar de website van het merk.